Tátrai-Németh Katalin, Csajbókné Csobod Éva, Czékmán Ervin

Élelmezési menedzsment


A közétkeztető feladata az élelmezési ellátás rendszerében a 37/2014. (IV. 30.) EMMI (a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról szóló) rendelet alapján

Az élelmezési rendszerben a szolgáltató végzi mind az anyagi, mind a tevékenységi és információs folyamatokat, azaz egyaránt az irányítás, ellátás és elszámolás fontos szereplője (lásd Az élelmezés rendszere című fejezetet).

Élelmezési menedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 534 7

Hivatkozás: https://mersz.hu/tatrai-csajbokne-czekman-elelmezesi-menedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave