Tátrai-Németh Katalin, Csajbókné Csobod Éva, Czékmán Ervin

Élelmezési menedzsment


Recept másolása

Az új recept kódjának megválasztásáig ugyanaz a menet, utána viszont felgyorsulnak az események. Ki kell választani az új ételhez a legjobban hasonlító ételt. Ezt követően a kurzor a másolandó ételen van, az Alt+M billentyűk egyidejű leütésével felugrik egy ablak. Ebben az ablakban látható a másolandó étel. A szoftver kéri az új kódot és az új étel nevét. A név megadása után felugrik a kérdés – „Másolható-e a recept?” –, az „Igen” leütésével egyidejűleg elkészül az új recept. Ez az új recept azonban csak a nevében más, a tartalma teljesen megegyezik a másolt recepttel, ezért megnyitása után el kell végezni a szükséges változtatásokat az összetevők tekintetében, majd rögzítéssel elmenteni kilépéskor az új receptet. Az egész nem tart addig, amíg ezt a bekezdést elolvassák.

Élelmezési menedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 534 7

Hivatkozás: https://mersz.hu/tatrai-csajbokne-czekman-elelmezesi-menedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave