Tátrai-Németh Katalin, Csajbókné Csobod Éva, Czékmán Ervin

Élelmezési menedzsment


Főzőlap megadása

A kiszabással egyidejűleg a szakácsok részére étkezésenként főzőlapot kell készíteni. A főzőlap az elkészítendő ételeknek és mennyiségének felsorolása, annak érdekében, hogy a szakács lássa összesítve, hogy mit és mennyit kell főzni. Erre azért van szüksége, hogy a főszakács a tárgynapot megelőző és a tárgynapi előkészítő feladatokat el tudja végezni vagy végeztetni. A főzőlap a tálalólisták között a tálalás almenüben (napi teendők, 4. almenü) található. A tárgynap megadása után a tálalólistáknál kell megjelölni. A „Mindösszesen”-t is ki kell pipálni, azonban egyszerre csak egy étkezésnél lehet pipát hagyni. Az OK után megjelenik a kívánt listaösszesítés, ami azonos a főzőlappal. Ezt minden étkezéshez külön meg kell ismételni.

Élelmezési menedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 534 7

Hivatkozás: https://mersz.hu/tatrai-csajbokne-czekman-elelmezesi-menedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave