MeRSZ tovább olvasni...?

2018. 12. 11.

FacebookTwitterPinterestLinkedIn

Szeretettel köszöntünk mindenkit, aki rátalált a honlapunkra, és most éppen a MeRSZ blog első bejegyzését olvassa.

Egy blog létrehozása és az első bejegyzés közzététele mindig hatalmas lépés, és nincs ez másként a MeRSZ csapatánál sem. Mi mégis azt szeretnénk, ha ez a ma induló blog nem rólunk, hanem rólad szólna, kedves jelenlegi és leendő MeRSZ felhasználó.

Apropó, MeRSZ

Ha még nem tudod, mi az, akkor azért, ha pedig már ismered, akkor épp amiatt lesz érdemes követned minket itt a blogon és a Facebook-oldalunkon. Annyit azért elárulunk, hogy a MeRSZ (Magyar Elektronikus Referenciamű Szolgáltatás) az Akadémiai Kiadó 2016-ban indult online okoskönyvtára, ahol több száz alapművet, összefoglaló kézikönyvet, felsőoktatási tankönyvet és jegyzetet olvashatsz. Tovább a MeRSZ online okoskönyvtárhoz »

Nos, MeRSZ még tovább olvasni…?

Bár a következő zh-d vagy vizsgád kérdéseit itt a blogon sajnos nem fedhetjük fel, de lesznek helyette tanulási tippek, friss felsőoktatási hírek, interjúk tanárokkal és diákokkal, nyereményjátékok, vicces történetek és horrorsztorik a vizsgaidőszakról, reményeink szerint heti rendszerességgel… És persze mindig bemutatjuk a legfrissebb jegyzeteket és szakkönyveket is, amik felkerülnek a MeRSZ-re.

És ezzel el is értél az első blogbejegyzésünk végéhez, gratulálunk – és visszavárunk, folyt. köv.!

Ui.:
Ha bármi kérdésed lenne a MeRSZ-szel kapcsolatban, nézz szét a „Gyakran ismételt kérdések” rovatunkban, vagy írj nekünk a mersz@akademiai.hu e-mail-címre, illetve hívj minket hétköznap 9 – 16 óra között a +36 1 464-8200 telefonszámon.

Kategória:Tanulási tippek
Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave