Allen Judy

A rendezvényszervezés nagykönyve

Események szervezése és menedzselése – kezdőknek és haladóknak


Felemelő rendezvények

Jó példa az átszellemülés, az elme, a test és a lélek összhangba hozatala, valamint a mindennapi és a szakmai egyensúlyunk megtalálása köré épített eseményekre egy jógarendezvény, ahová akár olyan mestereket is meghívhatunk, mint Rodney Yee (www.yeeyoga.com). Ő az Egyesült Államok első számú jógaoktatóinak egyike, és szerepelt a Time, People és USA Today magazinokban, valamint az Oprah Winfrey Show-ban. Az országot és a világot járja, többek közt Angliában, Balin, Ausztráliában és Mexikóban tartott tanfolyamokat és táborokat. Yee több mint 17 népszerű jóga DVD-t és videót készített, és ő írta a Moving Toward Balance: 8 Weeks of Yoga with Rodney Yee (Rodale Books, 2004) című könyvet, és társírója volt a Yoga: The Poetry of the Body (Yee és Zolotow, St. Martin’s Griffin, 2002) című kötetnek.

A rendezvényszervezés nagykönyve

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2016

ISBN: 978 963 059 760 9

A rendezvényszervezésben nincsenek főpróbák. A kezdeti tervezéstől az operatív munkáig rendezvényünk minden egyes eleme cégünk arculatát tükrözi. Akár termékbemutatót, akár konferenciát, kongresszust, inszentív programot vagy jótékonysági gálát tartunk, mindig észben kell tartanunk, hogy a részletekben rejlik a rendezvényszervezés varázsa és veszélye is.

A rendezvényszervezés nagykönyve kezünkbe adja azokat az eszközöket, amikre szükség lehet egy rendezvény stílusos megvalósításához, valamint a meglepetések és váratlan kiadások elkerüléséhez. A gyakorlatban is hasznosítható mű egyaránt szól rendezvényszervezőknek, PR- és kommunikációs cégeknek és ügyfeleiknek, marketing és vállalati kommunikációs szakértőknek, jótékonysági és nonprofit szervezeteknek, vendéglátó- és szórakoztató ipari szakembereknek. A mű magyar adaptációjának létrehozásában Görög Ibolya működött közre szakértőként, s gondoskodott arról is, hogy három különböző hazai program megvalósítása is elérhető legyen a Függelékben.

Judy Allen a rendezvény- és életmódszervezés egyik legnevesebb szakértője a világon. Az egyedi események megszervezésében szerzett átfogó tapasztalatát és az összes érzékre ható elemeket felhasználó tervezési alapelveit felhasználva a világ minden táján dolgozott már vállalatvezetőkkel, elnökökkel, Oscar-díjasokkal.

Hivatkozás: https://mersz.hu/allen-a-rendezvenyszervezes-nagykonyve//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave