MeRSZ online
okoskönyvtár

Több száz tankönyv egy helyen.
Online. Bárhol. Bármikor.

Válts MeRSZ+ -ra!

Allen Judy

A rendezvényszervezés nagykönyve

Események szervezése és menedzselése – kezdőknek és haladóknak


Fagyos fesztivál

A vendégek egyenesen egy jeges, téli álomvilágba csöppenhetnek. Hóesést imitáló világítótestekkel olyan látványt érhetünk el, mintha a bejáratnál nagy pelyhekben hullana a hó. A hatást fokozhatjuk azzal, ha belépéskor szárazjéggel hűvös téli fuvallatokat képzünk, a sarki fényt pedig lézerrel utánozhatjuk. A plafonra nagy jégcsapokat és hópelyheket akaszthatunk, és jégtáblákat helyezhetünk el, amelyeken jégből készült pingvinek és jegesmedvék játszadoznak. A szobát feldobhatjuk még apró, kék fényekkel, jégszilánkokkal vagy életnagyságú, jégből készült hóemberfigurákkal. A tálaló asztalokon többszintes tálalókon nyers osztrigát és a tenger más gyümölcseit kínálhatjuk, az egészet pedig jeges csillogásba boríthatjuk. Ha tetőtől-talpig lycra anyaggal vonunk be néhány magas koktélasztalt, majd alulról megvilágítjuk őket, jeges, derengő fényt kapunk. További díszítőelemként használhatunk jégkockákba helyezett hópelyheket, jéggyertyákat és hógömböket, jégvázákat, amelyek jégoszlopokon állva téli bonszai fákat tartanak. A „Polar Ice Cap” (sarki jégsapka) nevű ital és hasonló finomságok mellett biztosan nem lesz fagyos a hangulat, különösen ha egy jégtömbbe vájt árokban folyatjuk le az italt egyenesen a csillogó Swarovski kristály martinis poharakba. A Glass Orchestra üvegzenekara szolgáltathatja a légies, csilingelő háttérzenét, miközben jégszobrászok kápráztatják el a vendégeket. Néhány ajándékötlet: adhatunk miniatűr hógömbfigurákat, amiket csak meg kell rázni ahhoz, hogy egy havas mesevilágot keltsünk életre, esetleg kristály pezsgőspoharakat, amiket átlátszó hópelyhek díszítenek, és így egyúttal lesz mivel koccintani az újévre.

A rendezvényszervezés nagykönyve

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2016

ISBN: 978 963 059 760 9

A rendezvényszervezésben nincsenek főpróbák. A kezdeti tervezéstől az operatív munkáig rendezvényünk minden egyes eleme cégünk arculatát tükrözi. Akár termékbemutatót, akár konferenciát, kongresszust, inszentív programot vagy jótékonysági gálát tartunk, mindig észben kell tartanunk, hogy a részletekben rejlik a rendezvényszervezés varázsa és veszélye is.

A rendezvényszervezés nagykönyve kezünkbe adja azokat az eszközöket, amikre szükség lehet egy rendezvény stílusos megvalósításához, valamint a meglepetések és váratlan kiadások elkerüléséhez. A gyakorlatban is hasznosítható mű egyaránt szól rendezvényszervezőknek, PR- és kommunikációs cégeknek és ügyfeleiknek, marketing és vállalati kommunikációs szakértőknek, jótékonysági és nonprofit szervezeteknek, vendéglátó- és szórakoztató ipari szakembereknek. A mű magyar adaptációjának létrehozásában Görög Ibolya működött közre szakértőként, s gondoskodott arról is, hogy három különböző hazai program megvalósítása is elérhető legyen a Függelékben.

Judy Allen a rendezvény- és életmódszervezés egyik legnevesebb szakértője a világon. Az egyedi események megszervezésében szerzett átfogó tapasztalatát és az összes érzékre ható elemeket felhasználó tervezési alapelveit felhasználva a világ minden táján dolgozott már vállalatvezetőkkel, elnökökkel, Oscar-díjasokkal.

Hivatkozás: https://mersz.hu/allen-a-rendezvenyszervezes-nagykonyve//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave