Gubán Ákos, Rádi György

Anyagáramlási rendszerek


Anyagáramlási rendszerek

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2018

ISBN: 978 963 454 192 9

DOI: 10.1556/9789634541929

A szerzők több mint hat éve oktatják a BGE Gazdaságinformatikus szak Logisztikai informatikus specializáción az Anyagáramlási rendszerek tárgyat. Ez idő alatt kialakított és rendszeresen aktualizált oktatási anyag elektronikus verzióját tartalmazza a jelen kiadás. A tananyag mindazok számára nyújt hasznos információkat és ismereteket, akik a gazdasági szemlétű logisztika műszaki oldalát is szeretnék megismerni. A kapcsolódó mintapéldákon keresztül betekintést kapnak az anyagáramláshoz kapcsolódó egyszerűbb számítási módszerekbe is.

A mű elsősorban informatikai és közgazdasági ismeretekkel rendelkező hallgatók számára nyújt betekintést az Anyagáramlási rendszerekhez kapcsolódó berendezésekről, eszközökről, módszerekről és módszertanokról. Elsősorban Gazdaságinformatikus hallgatók számára készült, de olvasása hasznos lehet Gazdálkodás és menedzsment, valamint Pénzügy és számvitel szakos hallgatók számára. Kiegészítő információkat tartalmaz a logisztika tárgy gazdasági szemléletű oktatási anyagához. Szemléletében műszaki-matematikai vonalat követ, ezáltal komplexebb rálátást nyújt a logisztika szélesebb körű megismeréséhez. Sok sikert és élvezetes tanulmányozást kívánunk!

A szerzők

Hivatkozás: https://mersz.hu/guban-radi-anyagaramlasi-rendszerek//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero
Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave