Magyar Márton, Gősi Zsuzsanna (szerk.)

Oktatás - Sport - Covid


Oktatás – Sport – Covid

Tanulmányok az oktatásról és a sportról a Covid árnyékában
Szerkesztette: Magyar Márton és Gősi Zsuzsanna

Oktatás - Sport - Covid

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2022

ISBN: 978 963 454 848 5

Az ELTE PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet (ESI) már negyedik éve szervezi meg sporttudománnyal kapcsolatos konferenciáit. Évek óta számos más neves hazai kutató is bemutatja legújabb kutatási eredményeit az ESI oktatói mellett, amely jelzi a konferenciasorozatunk jelentőségét is. A második rendezvényünk a hazai rekreáció felsőoktatás 30 éves történetisége kapcsán került megrendezésre, majd ezt követően a sport különböző aspektusai kerültek górcső alá, a 2020. és a 2021. évben a Covid-19 pandémia által erősen meghatározottan.

A Sport – Tudomány – Egészség konferenciasorozat IV. (online) eseményéhez kapcsolódó absztraktkötet mellett a széleskörű előadásokat jól reprezentálják a 3. tanulmánykötetünkben szereplő hiánypótló kutatások is. A sorozat hetedik elemeként a „Tanulmányok az oktatásról és a sportról a Covid árnyékában” cím alatt az online felsőoktatás elméleti és gyakorlati tantárgyai, valamint a külső szakmai gyakorlatok covid-rendszere mellett a pandémia által deklarált mozgástanulás egyedi (formális és nem formális) keretei is megjelennek.

Jó szívvel ajánljuk minden érdeklődőnek jelenlegi és korábbi tanulmányköteteinket is, amelyek a rekreáció- és sporttudomány széles palettájáról közöl új és érdekes információkat a szakemberek, oktató-kutató kollégák és akár a szakdolgozó hallgatók számára is.

Hivatkozás: https://mersz.hu/magyar-gosi-oktatas-sport-covid//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave