Sorozat
A MANYE Kongresszusok ElőadásaiA MANYE Kongresszusok ElőadásaiA MANYE Kongresszusok Előadásai

A MANYE Kongresszusok Előadásai

Sorozatszerkesztő: Fóris Ágota

Kiadó: Akadémiai Kiadó

Könyvek száma: 7

ISSN: 2732-0685

A Magyar Alkalmazott Nyelvészeti Kongresszus kiadványai 1991-től 2004-ig a kongresszusok önálló köteteiként jelentek meg. Különböző arculattal, szerkesztőkkel és más kiadóknál, általában egy központi és több kisebb kötetben kerültek kiadásra az előadások írott változatai. 2005-től (a 2004-ben Nyíregyházán rendezett XIV. kongresszustól kezdve) a MANYE önálló arculattal és ISSN-számmal rendelkező kötetsorozatot indított (A MANYE Kongresszusok Előadásai, ISSN 1786-545X), melyben a kongresszuson elhangzott előadások írott, lektorált változatai jelentek meg. Eleinte minden tanulmány nyomtatásban, később a központi tanulmánykötet nyomtatásban, a tanulmányok összessége pedig CD-n lett kiadva, illetve egyes kötetek online is elérhetővé váltak. A lektorált tanulmánykötetek 2020-tól az Akadémiai Kiadó Magyar Elektronikus Referenciamű Szolgáltatás online rendszerében jelennek meg (www.mersz.hu). A sorozat ISSN-számmal, az egyes kötetek pedig ISBN-számmal és DOI-azonosítóval rendelkeznek.
Kiadja az Akadémiai Kiadó
1117 Budapest, Budafoki út 187–189. A. ép. III. em.
www.akademiai.hu
A kiadásért felelős az Akadémiai Kiadó Zrt. igazgatója
Felelős szerkesztő: Thimar Márta

Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave