Balogh Gábor, Karoliny Mártonné (szerk.)

Az emberi erőforrások menedzselése

Koncepciók, technikák nemzetközi kitekintésben


Az emberi erőforrások menedzselése

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2023

ISBN: 978 963 454 897 3

DOI: 10.1556/9789634548973

Creative Commons Licenc
Ez a mű a Creative Commons Nevezd meg! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.

Az emberi erőforrások menedzselése a 21. században olyan komplex kihívás, amely nemcsak a HR-szakembereket készteti komoly fejtörésre, hanem a szervezetek vezetőit is. A folyamatosan változó környezetben a HR-szakmának is lépést kell tartania a gyors fejlődéssel. Ezzel együtt az elmúlt évtizedekben olyan tapasztalatok gyűltek össze, amelyek biztos alapot szolgáltatnak az emberek hatékony menedzseléséhez és a versenyképesség növeléséhez.

A könyv azokat a módszertanokat mutatja be, amelyek bizonytalan körülmények között is képesek útmutatást adni az olvasónak. A tudományos fokozattal rendelkező tizenhat fős szerzői kollektíva célja, hogy a legújabb nemzetközi kutatási eredményeket és céges gyakorlatokat úgy mutassa be, hogy az időtálló, tudományos igényességű, egyúttal közérthető, korszerű és gyakorlatias legyen. A könyvhöz így számos online letölthető tartalom kapcsolódik, melyek folyamatosan frissülő olvasmányokkal, szemelvényekkel gazdagítják a fejezeteket.

"Hiánypótló, komplex szakmai anyag, amely nemcsak a hallgatóknak ad átfogó képet az emberierőforrás-menedzsment alapjairól, hanem támogatóként segíti egy vállalat legfontosabb HR-funkcióit is. Fontos, hogy ezt nem kizárólag tudományos, kutatási és elméleti síkon ismerteti, hanem gyakorlati példákkal is szemléleti, ezáltal valódi tapasztalati tudást nyújt. A könyv naprakész és kitér minden olyan kérdéskörre, amelyek a mai munkaerőpiac legjelentősebb HR-kihívásai." /Kutyáncsánin Jevrem, HR-Rent Kft. Üzletágvezető/

Hivatkozás: https://mersz.hu/balogh-karoliny-az-emberi-eroforrasok-menedzselese//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero
Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave